febrero 25, 2024
como poner patas a un tablero de madera

Como poner patas a un tablero de madera

Perinteinen kiinnitys- ja kiinnitysliitosTodennäköinen, perinteinen ja oikea menetelmä tukevien huonekalujen valmistukseen. Esiliinat – pitkät laudat, joiden molempiin päihin on leikattu tappi – lukittuvat jalkoihin leikattuihin loviin. Ne pidetään yhdessä liimalla.

Tätä menetelmää suositellaan kokeneille puutyöntekijöille, sillä puuliima, puristimet ja tapit vaativat lisätyökaluja ja korkeampaa taitotasoa. Pöytää ei voi purkaa. tenon-puusepäntyöt Peitä työpöytä liimavuotojen varalta ja lepää molemmat levyt kuvapuoli ylöspäin 2x tukien päällä.

Kun tankopuristimet ovat valmiina, purista puuliimaa toisen laudan leikattuun reunaan ja levitä sitä tasaisesti päästä päähän kuvan mukaisesti. Pyyhi mahdolliset liimatipat pois laudan pinnalta märällä liinalla. Kohdista lautojen leikatut reunat ja aseta puristimien tangot ylä- ja alapuolelle, jotta ne eivät kuppaa.

Pyyhi ylimääräinen liima pois ja odota vähintään puoli tuntia, ennen kuin irrotat puristimet. Leikkaa päät pyörösahalla. Tasoita yläpinta ja reunat satunnaishiomakoneella ja järjestyksessä 80-, 120-, 150-, 180- ja 220-hiomapapereilla.

Pöytälevyn alapuolta ei ole jyrsitty tasaiseksi, joten se voisi heilua, jos jalat vain ruuvattaisiin suoraan siihen kiinni. Sen estämiseksi Tom teki tasoitusjigi syöksytyökoneelle katso Vaiheessa 9 oleva vinkki, jolla jalkojen pohjat sahataan samaan tasoon. Jos haluat käyttää jigiä, käännä laatta ylösalaisin ja tasoita se juuri jigin kiskojen alapuolelle.

Pidä sitten kutakin jalkaa paikallaan ja piirrä sen pohja. Aseta jigin kelkka yhden pohjan ääriviivan päälle, laske jyrsin alas ja lukitse sen syvyys, kun jigi koskettaa puuta. Jos jyrsin ei kosketa puuta seuraavan ääriviivan kohdalla, avaa ja laske jyrsin uudelleen ja lukitse se uudelleen.

Jos jyrsin nostaa kelkkaa kiskojen yläpuolelle, älä muuta syvyysasetusta vaan siirry seuraavaan ääriviivaan. Toista tämä muilla ääriviivoilla, jotta löydät alhaisimman syvyysasetuksen. Jyrsi sitten kaikki urat tähän syvyyteen siirtämällä kelkkaa, kuten kuvassa on esitetty.

Ovatko huonekalusi liian lyhyet? Jalkojen lisääminen lipastoon ei ainoastaan lisää korkeutta, vaan antaa vanhoille huonekaluille myös modernin ilmeen. Lue, miten jalkojen lisääminen lipastoon on helppoa, mistä suosikkipaikastani saa jalkoja lipastoon ja miten lipastoa voi muokata nopeasti niin, että voit laittaa jalat päälle.

Ajattelin, että oli jo aika jakaa pieni ohje siitä, miten olen käyttänyt hiusneulajalkoja ympäri taloamme, minulla on niitä toimistossani, Junen huoneessa ja tietenkin ruokasalissa. Ostin kaikki hiusneulajalkani hassusti yrityksestä nimeltä….Hairpin Legs! Niissä on eri korkeuksia erilaisiin projekteihin, ja jalkojen mukana tulee kumitulpat lattiaan, joita käytän puulattioiden suojaamiseen.

Haripin jalat ovat loistavia. Rakastan keskiajan tunnelmaa ja lisäksi ne antavat kevyen tunnelman, joka sopii hyvin pieneen eteiseen. Ne tulevat luonnollisessa teräksessä esitetty, värit, mutta ne voidaan myös maalata mihin tahansa haluamaasi väriin.

Saimme meidän The Hairpin Leg Co. -yrityksestä Amazonin kautta. Noin 1 3/4″ paksuisen puulaatan kanssa 16″ hairpin-jalat ovat täydellisiä pitkälle, matalalle penkille. Vaihe 1: Jos lautasi ei ole jo valmiiksi haluamasi kokoinen, leikkaa se kokoon.

Hio puulauta ja pyöristä hieman reunoja, jos se ei ole sileän tuntuinen. Huomautus: Jos värjäät puulautasi, tee se nyt, ennen kuin poraat hiusneulajalat paikoilleen. Vaihe 2: Merkitse hiusneulajalkojen paikka lyijykynällä.

Valitsin ne aivan puulevyn reunaan, jotta ne olisivat mahdollisimman vakaat, mutta ne voivat olla myös hieman enemmän sisäänpäin. Jos olet tuleva puutyöntekijä, tämän video-oppaan pitäisi kiinnostaa sinua, opit, miten laminoida kaksi 2×4-levyä puujalkojen tekemiseksi. Tämä on yksinkertainen prosessi, tarvitset vain puupuristimen, valinnaisen sahan ja Titebond II -puuliiman.

Koko prosessi on superhelppo rakentaa. On turvallisempaa piirtää suunnitelma siitä, millaiset sohvapöydän jalkojen tulisi olla. Kyseessä on yksinkertainen X-sohvapöytä, jonka alareunassa on hylly.

Tässä ovat materiaalit, joita tarvitset aluksi, putkinippelit, päätykappaleet, kytkimet, musta rautaputki, polyuretaani, tanskalainen öljy, puunvärjäys, puun täyteaine, gorilla puuliima ja paljon muuta. Tarvittavista työkaluista, taskureikäjigi, puristimet, porakone, jiirisaha ja paljon muuta. Vaiheet ovat helppoja ja yksinkertaisia rakentaa.

Kokoa ensin laatikko ja täytä mahdolliset epätäydellisyydet puun täyteaineella. Loput vaiheet ovat helppoja seurata. Vasemmalla oleva lauta on hiomaton lauta – katso, kuinka likaiselta puu näyttää.

Ja vaikka sitä ei näy kuvassa, lauta on karkea, mikä vaikeuttaa sen kunnollista värjäystä tai viimeistelyä. Oikealla oleva lauta on hiottu puu. Hionta antaa puun luonteen näkyä ja antaa sille sileän pinnan.

Nyt lisäät päällimmäisen laudan jalkarunkoon käyttämällä 2″ x 4″ puuhun porattuja taskuja. Aseta ylälaudan yläosa maahan, me asetimme meidän laudan vanhan lakanan päälle; aseta sitten jalkakehys laudan päälle. Keskitä kehyksesi ylälaudan keskelle se on noin tuuman päässä 4 x 4 sivuista ja ruuvaa ne yhteen.

Hiusneulajalkojen kauneus on se, että voit käyttää niitä luodaksesi

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *