septiembre 30, 2023

Mesa de comedor de madera extensible

Jos tarvitset lisätilaa, mutta haluat silti järjestää silloin tällöin isompia perhejuhlia, laajennettava ruokapöytä on erinomainen kompromissi, sillä se luo tarvittaessa lisää pöytäpaikkoja. Oxfordin neliön muotoinen jatkettava ruokapöytä on esimerkki tästä kätevästä tyylistä. Toimitusaika 4 – 6 viikkoa.

Tämä massiivipuinen jatkettava ruokapöytä on loistava valinta kotitalouksille, jotka rakastavat viihdyttämistä. Helppokäyttöinen jatkomekanismi on kätketty taitavasti pöytälevyn sisään, joten tämän rustiikkisen ruokapöydän ympärille on helppo ja nopea saada lisää istumapaikkoja, kun odottamattomia vieraita saapuu paikalle. Tämän massiivipuisesta maalaistalosta valmistetun pöydän jyvän lämmin kultainen hehku ja luonnolliset aaltoilut näkyvät selvästi kaikkien ihailtaviksi.

Tyylikkäät X-ristikkäiset jalat on hieman kaarevasti muotoiltu, jotta pöytä saisi modernin maalaistalon ilmeen. Yhdistä tämä laajennettava keittiönpöytä samaan mallistoon kuuluvaan mangopuiseen ruokapenkkiin ja kankaistuimilla varustettuihin puisiin ruokapöytätuoleihin, jotta ruokailutilasi saa todella viihtyisän ja koordinoidun maalaismaisen kokonaisuuden. Mangopuu on todella kestävä tuote, joka sopii erinomaisesti kodin maalaismaisemaan.

Mitat: H78.5 x W170-210 x D100cm / Ilmainen toimitus suurimpaan osaan Ison-Britannian mantereesta* Tutustu kestävään mangopuuhun Hieno ruokapöytä on olennainen osa jokaista kotia. Se on paljon muutakin kuin paikka, jossa syödään, ja se on myös ruokasalin tai keittiön keskipiste; paikka, jossa kokoonnutaan perheaterioille, erityistilaisuuksiin ja keskusteluihin ystävien kanssa. Tutustu mallistoomme klassisista puisista ruokapöydistä teollisiin metallisiin ruokapöytiin ja paljon muuhun.

Halusitpa sitten luoda joustavan ruokailutilan perheellesi tai tyylikkään paikan viihdyttämiseen, meillä on laaja valikoima vaihtoehtoja, jotta sinä ja läheisesi voitte aina ruokailla tyylillä. Pyöreistä lasisista ruokapöydistä viileisiin marmorisiin ruokapöytiin, meillä on runsaasti moderneja kappaleita jokaiseen kotiin. Värin suhteen voit valita valkoisten, harmaiden ja mustien ruokapöytiemme selkeän yksivärisen ilmeen tai ottaa käyttöön näyttävän viimeistelyn, kuten kuparin tai messingin.

Jos haluat lämpimän ja rustiikkisen tunnelman, jossa jokainen ruokailija tuntee olevansa tervetullut, selaa Barker and Stonehousen valikoimaa tukevia puisia ruokapöytiä. Tästä laajasta valikoimasta löytyy jotakin jokaiseen kotiin. Ercol Teramo on kompakti ruokapöytä, joka sopii erinomaisesti yksittäisille henkilöille, pariskunnille ja pienille perheille, mutta se on laajennettavissa vieraita varten.

Tai harkitse Modi 6-paikkaista ruokapöytää, joka laajenee 8-paikkaiseksi ruokapöydäksi, joka luo rohkean ja viehättävän ilmeen. Valikoimastamme löytyy todellakin jotakin jokaiseen makuun – Ercol Capenasta, joka on minimalistinen perinteinen tamminen ruokapöytä, Charenten ajattomaan ja tyylikkääseen jalustamalliin sekä geometriseen ja moderniin Tigbourneen. Ruokapöytäsi on sovitettava täydellisesti kotiisi, tyyliisi ja elämäntapaasi.

Olipa kyseessä sitten ympäristöystävällinen ruokapöytä vanhasta puusta, moderni lasipöytä, jatkettava ruokapöytä tai jalustallinen pyöreä pöytä, perinteinen massiivipuinen ruokapöytä tai siisti parsons-tyylinen maalaistalon pöytä – tutustu pöytävalikoimaamme löytääksesi ruokasalisi sisustukseen täydellisesti sopivan pöydän. Yhdistä ja sovita puisten ruokapöytätuolien, muodollisten pehmustettujen tuolien, modernien ruokapöytätuolien tai vaikkapa ruokapenkin kanssa kauniiseen eklektiseen tai moderniin ruokasalin sisustukseen. Kun pöydät kasvavat kooltaan, ne kasvavat tyypillisesti 12 tuuman askelin 72″, 84″, 96″, 108″, ja ne mahdollistavat yleensä 2 lisätuolia pöydässä – 84 tuuman ruokapöydässä on tilaa 6-8 hengelle, 96 tuuman pöydässä on tilaa 8-10 hengelle ja 108 tuuman pöydässä on tilaa 10 hengelle.

Jos olet kiitospäivän illallisten isäntä, voit harkita pidennettävää ruokapöytää. Pidennettävät ruokapöydät voivat olla sekä tyylikkäitä että tarjota joustavuutta. Tilan mittaamiseksi on aina suositeltavaa käyttää maalarinteippiä mahdollisen pöydän koon merkitsemiseen.

Jokaisen tuolin taakse tulisi myös jättää vähintään 24 tuumaa tilaa, kun joku istuu siinä. Tämä on vähimmäistila, joka tarvitaan, jotta ihmiset voivat kulkea ohi tarjoillessaan tai poistuessaan ruokapöydästä. Kun tämä on tehty, kannattaa ottaa huomioon myös muut huonekalut, joita ruokasaliin halutaan – kuten credenza, buffet-sivupöytä, kuriositeettikaappi, baarikärry.

Oli miten oli, ruokapöytä on investointiostos. Loppujen lopuksi se on sekä ruokasalisi että kaikkien tulevien illalliskutsujen, perhejuhlien ja juhlapäivien keskipiste tulevina vuosina – se on ostos, johon kannattaa käyttää hieman enemmän aikaa ja rahaa. Se on myös tilaisuus tehdä ostoksia fiksummin: kokeile jatkettavaa ruokapöytää, jotta se sopii sekä jokapäiväiseen käyttöön että juhlallisempiin tilaisuuksiin.

Valittavana on kolme päätyyppiä ulosvedettäviä pöytiä. Pudotuslehtivaihtoehdot, joissa on kaksi taittuvaa läppää kummallakin puolella, sopivat erinomaisesti pieniin tiloihin, joissa pöytää saattaa käyttää päivittäin vain pari henkilöä. Irrotettavat lehtipöydät sopivat erinomaisesti usein vieraileville isännille, joilla on hieman tilaa säästettävänä.

Ne tarjoavat lisää tilaa

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *