septiembre 30, 2023
banco con palet de madera

Banco con palet de madera

Tämä on niin kiusallista, kun vieraasi haluavat viettää aikaa puutarhassa, mutta vältät tämän, koska sinulla ei ole istuimia kyseisellä alueella. Tällaisissa kiusallisissa tilanteissa kuulisit varmasti pahoja huomautuksia ja epämiellyttäviä kohteliaisuuksia, joten olisi parempi, että puutarhassasi olisi kunnolliset istuimet, ennen kuin edellä mainittu painajainen toteutuu. Penkki on epätavallisten takapihaideoiden paras kohde, jossa on kaikkein täydellisin ja sopivin istuinhanke.

Ja kuormalavapuun avulla saat nämä hankkeet vain ahkeran työsi ja kätevien taitojesi ansiosta ilman, että käytät penniäkään, koska kuormalavapuu tulee ilmaiseksi kaatopaikoilta, kuljetusalueelta tai voit ostaa sen kaupoista muutamalla sentillä. Ja kaiken lisäksi kuormalavapuun työstäminen on erittäin helppoa ja ystävällistä. Olemme pyöristäneet nämä 25 DIY puinen kuormalavapenkki suunnitelmat ulkotiloihin joitakin ilmaisia mutta nöyriä ehdotuksia meidän puoleltamme sisustaa hyvin ja hyvin koristella viheralueita.

Kuormalavapuu tulee luistimissa; nämä luistit voidaan purkaa kuormalavojen lankkuihin ja kuormalavojen säleisiin, joita edelleen käytettäisiin näiden upeiden ja monimutkaisesti leikattujen kuormalavapenkkien sisustamiseen. Luetteloon on sisällytetty penkkejä, joissa on perinteinen muotoilu, penkkejä ilman käsinojia ja penkkejä ilman selkänojaa, jotta voit nauttia monenlaisista ideoista. Rakenna siis seuraavista ideoista oikea, joka täydentää puutarhan sisustusta ja saa vieraasi käymään puutarhassasi ylpeänä.

Voit voittaa puutarhapenkkiongelmasi näillä 75 DIY-ulkopenkkisuunnitelmalla ja -idealla, jotka ensin voittavat sydämesi tyylikkäillä ja ylivertaisilla malleillaan. Valitsin tämän 48 tuuman x 42 tuuman tammilavan. Huomaa, että siinä oli yksi rikkinäinen säleikkö, mutta sopivasti se oli yksi, jonka aioin poistaa joka tapauksessa.

Suunnitelmani oli muuttaa kuormalava penkin selkänojaksi ja penkin istuimeksi vain kuudella sahausleikkauksella ja 2×4-levy neljäksi jalaksi – mutta siitä myöhemmin. Alla olevissa suunnitelmissa opetetaan rakentamaan kuormalavapenkki käyttäen päämateriaalina vanhaa ja kierrätettyä puuta. Sinun on kuitenkin varmistettava, että puu ei ole lahonnut ja että alkuperäiset valmistajat eivät ole käyttäneet kemiallisia valmisteita kuormalavan käsittelyyn.

Yleensä oman maan sisällä tapahtuvaan kuljetukseen käytettyjä kansallisia kuormalavoja ei ole käsitelty. Sen sijaan kansainvälisesti käytettävien kuormalavojen puuhun pitäisi olla leima. Etsi sellaisia, joissa on HT-leima, mikä tarkoittaa, että ne on lämpökäsitelty.

Vaihtoehtoisesti KD-leima tarkoittaa, että ne on kuivattu uunissa, ja niiden pitäisi olla turvallisia käyttää. Kannattaa myös harkita puun reikien täyttämistä, mutta kierrätettyjen kuormalavojen käyttö tarkoittaa, että voit nauttia luonnollisen näköisestä penkistä, jonka muotoilu sopii ulkoilmaan. Puu on helppo maalata ja koristella, ja hyvin hankitut kuormalavat voivat kestää useita vuosia ennen kuin ne on vaihdettava tai kierrätettävä uudelleen.

Alla on 13 parasta kuormalavapenkkisuunnitelmaa, jotka olemme löytäneet verkosta. Amy Latta Creationsin DIY-puulavapenkki käyttää kahta puolikkaita kuormalavoja ja kahta neljäsosaa kuormalavoja sekä muutamia 2×4-paloja. Penkki on yksinkertainen malli, mutta näyttää valmistuttuaan tehokkaalta.

Kuormalavojen päät muodostavat houkuttelevan geometrisen viimeistelyn penkin käsinojille, ja kokonaisuuden valmistumiseen ei pitäisi kulua kuin iltapäivä. Kuten useimmissa näistä projekteista, DIY-penkissä käytetään naulapyssyä. Voit käyttää vasaraa ja nauloja, mutta ota huomioon, että se kestää hieman kauemmin.

Vaurioituneiden kuormalavojen uudelleenkäyttö huonekaluiksi on trendi, jota useimmat DIY-harrastajat noudattavat, kun he kaunistavat asuntoaan. Olipa kyse sitten terassin, puutarhan tai parvekkeen ulkoasun uudistamisesta, kuormalavapenkki ei vaadi erityisiä ponnisteluja, jotta siitä tulisi urbaanin ja maalaismaiseman välinen lausunto. Tässä on muutamia erittäin monipuolisia niksejä, joilla voit järjestää puulankut uudelleen ja päivittää takapihan sisustusta.

Valkoinen kuormalavapenkki sulautuu takapihaan ja antaa rauhoittavaa helpotusta silmille, kun tulet kotiin. Tee ulko- ja viheralueistasi istumisystävällisiä kuormalavahuonekalujen ideoilla ja anna kaikkien terassien, takapihojen ja puutarhojen näyttää mukavilta ja kutsuvilta koko ajan! Tällä kertaa olemme tämän kuormalavapuutarha penkki ideoita, rakennettu huolellisesti rokata ja hämmästyttää!

Käyttäjä voi tuntea olonsa täysin rentoutuneeksi istuessaan takaisin siihen ja voi pitää enemmän hauskaa käsinojien kanssa, jotka myös välttävät tyynyjen ja tyynyjen putoamisen! Käsin poimitut poistetut kuormalavojen säleet on leikattu uusiksi erikokoisiksi, hiottu ja sitten uudelleen viimeistelty, jotta voidaan rakentaa ystävällinen muotoilu penkki, jolla on lyömätön vakaus, joka palvelee sinua tavallista pidempään! Suunnittele erilaisia viimeistelyjä saadaksesi siitä halutun ulkonäön ja sävyn tai sovittaaksesi sen yhteen asuinalueesi puistoalueen sisustuksen tai puutarhan kanssa!

Stain on myös täydellinen valinta vaihtelee sen puinen sävy tahansa ja voimaantuisi puu enemmän voimaa, kestävyyttä ja suojaa! Rummage noin saada kuormalavoja, vakuutamme teille, että rakastaa elää tämän penkki! Yhdessä edellä lueteltujen työkalujen kanssa tarvitset seuraavat materiaalit tehdäksesi kuormalavapenkin: Kuten mainittu, jos voit’

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *